Vad skiljer ett bra städföretag från ett mindre bra? Var ska man dra sin gräns när det kommer till pris kontra kvalitet på arbetet? Vad kostar bra städservice? Ja det är frågor som jag ställt mig den senaste tiden. Det är verkligen inte lätt. Ska jag välja en lite billigare leverantör och riskera att arbetet blir något sämre utfört? Eller ska jag köpa städning av en städfirma som tar ett högre pris och ta för givet att det blir bättre utfört arbete då?

städservice mariestad

Det är tankar som fart runt i mitt huvud den senaste tiden, och lär fortsätta ett tag till. Jag ska nämligen flytta efter sommaren, och är det något jag inte vill slarva med så är det städningen i den tomma lägenheten. Jag är dessutom inte så populär hos hyresvärden som det är, så därför vill jag inte riskera att bli ännu mindre omtyckt. Hade jag flyttat till en ny hyresvärd hade det spelat mindre roll, men nu ska jag flytta till ett annat hus bara, det är fortfarande samma ägare.

Därför vill jag inte slarva med min städning och därför måste jag anlita en städservice. Jag bor i Mariestad och bör ju därför anlita städservice av ett företag som finns i närheten. Det är väl enklast så antar jag. För visst måste det finnas massor av firmor som sysslar med städservice i Mariestad? Något annat vore ju väldigt märkligt tycker jag.

Antar att jag helt enkelt får söka runt lite i telefonkatalogen och på nätet. Ska väl inte vara så svårt att hitta. Men till dess får jag fortsätta fundera på om jag ska anlita någon som är billig eller dyr. Mitt intryck av firman får nog påverka beslutet lite också. Det är så det måste bli. Ja så gör jag.

Tack för att ni läst dagens kanske inte jätteintressanta blogginlägg. Men jag behövde skriva av mig lite. Nu ska jag återgå till arbetet.