Är 2016 året du bygger ditt allra första egna hus? Ja kanske, det kan faktiskt vara det. För det är nämligen rätt tid att bygga hus. Det är inte speciellt mycket dyrare än att köpa en lägenhet – eller hus för den delen. Dessutom kan du få det precis som du själv vill ha det. Beroende på vilken husleverantör som du väljer så är möjligheterna enorma.

Störst möjligheter till ändringar får du hos Anebyhusgruppen enligt min erfarenhet. Här är stora ändringar i planlösning och struktur inte bara något som husleverantören gillar, det är faktiskt något de uppmuntrar. Det är en av grundpelarna i hela Anebyhusgruppens affärsidé. Deras unika villarskaparmetod gör dem till en av marknadens mest breda och unika husleverantör.

Så surfa in på Anebygruppen.se och kolla vilka hus som finns. Kom ihåg att detta enbart är grundmodeller, du kan som sagt ändra dessa väldigt mycket. Det finns fyra inriktningar kan man säga. Först har vi Anebyhus som är moderna och stilrena hus. Lite funkis kan man säga. Sen har vi Ekeforshus som är mer traditionella och har en lite mer lantlig stil. De har dessutom ett klassiskt New England-utseende.

Anebyhus

Det tredje varumärket är Kungshus som passar på kusten eftersom de är marint inspirerade. Det är hus som har det där fina sekelskifteutseendet. Perfekt för skärgården. Sist men inte minst har vi Ekonomen, en billigare husmodell för dig som vill ha ett kvalitetshus men inte betala lika mycket. Här är möjligheterna till ändringar färre, men priset betydligt lägre.

Vilket hus gillar du mest? Kommentera gärna i kommentarsfältet. Älskar att få feedback från er läsare. Hus är verkligen hur intressant och spännande som helst. Nästa gång kommer jag säkerligen skriva om någon annan husleverantör. Nu har jag ju gjort Anebyhusgruppen. Vad ska jag skriva om nästa gång tycker du?